0707 - 65 61 27fyrklovern34@gmail.com

Hälsorådgivning & laserterapi

Hälsorådgivning

På Fyrklövern Hälsa & Massage kan du i bland annat Kungälv få vägledning och coachning för bättre hälso- och kostvanor. Är du rädd att du måste lägga om hela livet för att förbättra hälsan? Faktum är att många kan förbättra sin hälsostatus avsevärt, bara med några små förändringar. Tag chansen att må bättre längre! Om du är intresserad av hälsorådgivning och bor i Kungälv eller dess omnejd, så har du kommit till rätt företag.

Laserterapi

Laserterapi är en behandling där man med hjälp av ljusvågor stimulerar kroppens egen läkningsförmåga. Det är en behandling utan nålar, därför passar den perfekt för även dig som är rädd för just nålar. En fördel med den här typen av behandling är att den även fungerar vid akuta skador och inflammationer. Befinner du dig i eller i närheten av Kungälv och är intresserad av laserterapi är du varmt välkommen till mig.

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag arbetar för alla och min vision är att kunna hjälpa till med att så många som möjligt får ett så bra liv som möjligt. Jag fokuserar på hälsa och välbefinnande. Koncept som jag arbetar med, rekommenderar och berör i mitt arbete är exempelvis mat, motion, återhämtning och miljö. Detta är faktorer som betyder mycket och genom att jobba med och förändra dessa, så har man stor möjlighet att förändra sitt liv och sin hälsa till det bättre. Om du är i behov av hjälp med någonting som rör hälsa, exempelvis hälsorådgivning, så hjälper jag gärna till med detta.

Hälsa är viktigt

Grunden till att lyckas i sitt företagande är att ens anställda mår bra och att de har en så god hälsa som möjligt. Jag kan med mitt arbete med företagsmassage ge dig ypperliga chanser att få dina anställda att kunna må så bra som möjligt. Oavsett vilken tjänsteinriktning som du vill att jag hjälper dig och ditt företag med, så arbetar jag alltid för att du och dina anställda skall må så bra som möjligt. När de väl mår bra, så kommer du också att se att ditt företags resultat bara blir bättre och bättre. Det är av yppersta vikt att ett företags anställda mår bra för att företagets resultat skall kunna bli så bra som möjligt.

Om du vill ha min hjälp, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till mig och mitt företag, Fyrklövern Hälsa & Massage. Du kan kontakta mig redan i dag, så kan vi tillsammans komma fram till en så bra och optimal lösning för dig och dina behov.